Workshop Lathyrus kweken

De Nederlandse Lathyrus Vereniging wil iedereen kennis laten maken met de kweek van Lathyrus, door een workshop te organiseren waar de deelnemers geleerd worden Lathyrus te kweken, zodat iedereen in hetzelfde jaar al bloemen kan plukken. Een mooi bosje geurende Lathyrus.

Zaterdag 4 maart 2023 van 10.00 – 12.00 uur is de eerst volgende : Workshop “Lathyrus kweken” in Kudelstaart. Locatie: Kwekerij Lathyrus.nl B.V. aan de Mijnsherenweg 41 te Kudelstaart (1433 AP) Ingang helemaal achteraan tussen de kassen door bij de witte deur

Op zaterdag 4 maart 2023 organiseert de Nederlandse Lathyrus Vereniging voor het zeventiende jaar haar workshop “Lathyrus kweken”. Deze workshop is interessant voor zowel mensen die net met het kweken van Lathyrus beginnen, als voor mensen die al vaker Lathyrus hebben gekweekt.

In de grootste lathyruskwekerij van Nederland, Lathyrus.nl B.V., krijgt u in het eerste uur van de workshop informatie over de kweek van Lathyrus. Van zaad, zaaien, opkweek tot oogsten. In het tweede uur gaat u zelf Lathyrus zaaien, die u daarna mee naar huis kunt nemen. U kunt al in 2023 Lathyrus snijden van uw eigen planten! Na de workshop is er gelegenheid om de kwekerij te bezichtigen.

Voor leden is de workshop GRATIS en voor niet leden zijn de kosten € 10,00. Dit bedrag is inclusief de zaden, grond en andere benodigdheden.  Aanmelden via de speciale workshop pagina.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar !